Sprøde og lækre chips lavet af rugbrødsrester. Det er en fantastisk god måde at bruge en ende tørt rugbrød, og de smager skønt med hummus eller lakserilette.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
8skiverrugbrød, helt tyndt skåret ud
2spskolie
½tsksalt
Sådan gør du
Skær de helt tyndtskårne skiver rugbrød ud i mindre firkanter.
Kom rugbrødsstykkerne i en skål sammen med olie og salt, og vend det hele godt sammen.
Hæld rugbrødsstykkerne ud i kurven til airfryeren, og giv dem 15 minutter ved 160 grader på "Airfry"-funktionen. Ryst kurven et par gange undervejs, og tag dine chips ud når de er gyldne og sprøde.
Lad dem køle helt ned på en rist, og kom dem i en tætsluttende beholder eller server dem straks.