Opskrift på en klassisk sandwich med kylling, bacon, karrydressing, sprød salat, tomat og agurk. Det er en dejlig nem frokost eller let aftensmad, og den er perfekt hvis du har en rest kylling tilbage.
Steg baconen sprød på en pande, og lad den efterfølgende dryppe af på køkkenrulle.
125 g bacon
Rist brødskiverne på en brødrister.
12 skiver brød
Smøre de ristede brødskiver med karrydressing.
2 dl karrydressing
Skær tomater og agurk i tynde skiver.
4 tomater, ½ agurk
Anret sandwichene med brød i bunden, så salat, tomatskiver, stykker af tilberedt kyllingekød, sprød bacon og til sidst agurkeskiver og endnu et stykke brød. Du kan gentage alle lagene, hvis du vil lave en sandwich med 3 skiver brød.
50 g grøn salat, 300 g kylling
Og vupti! En lækker clubsandwich. Server dem med det samme, eller kom dem i køleskabet indtil spisetid.
Noter
Kylling - Har du ikke en rest tilberedt kyllingekød, så kan du stege nogle kyllingebryster på panden, og bruge dem når de er kølet ned.