Opskrift på bagt hokkaido med fetaBagte skiver af græskar med cremet feta, saltede mandler og en sød og syrlig balsamico glace, er skønt tilbehør til kød, kylling eller fisk. Derudover er det mættende og meget velsmagende!
Sæt pladen i ovnen, og bag græskarskiverne i ca. 30 minutter til de er møre. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle ned et par minutter.
Anret græskarskiverne på et fad, fordel balsamico glace, små stykker af feta og hakkede saltmandler ud over græskarskiverne. Pynt eventuelt med lidt persille.
3 spsk balsamico glace, 100 g feta, 50 g saltmandler, Frisk persille
Noter
Ingrediensnoter
Hokkaido græskar - Du kan købe hokkaido i de fleste supermarkeder her i sæsonen. Jeg går efter nogle der er forholdsvist pæne i skallen, da jeg godt kan lide at tilberede og spise dem med skallen på.Feta - Du kan bruge din yndlingsfeta eller puck-ost i blok som du selv smuldrer.Saltmandler - Du kan nemt selv lave saltmandler, eller du kan købe dem hvis du hellere vil det. Find vores opskrift på saltmandler her.Balsamico glace - Det er en tyk balsamico, som giver syre og sødme til retten. Den kan købes i de fleste supermarkeder der hvor du finder olie og dressing.