Sådan steger du perfekte kammuslinger. Kammuslinger er en delikatesse, og de er faktisk ikke så svære at lave. Server dem for eksempel på en cremet pure med lidt grønt og noget knas på toppen eller bare på lidt grøn salat.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 3 minuttermin
hviletid 2 minuttermin
Samlet tid 10 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
12kammuslinger
1spskolie, smagsneutral
20gsmør
Salt, efter smag
Peber, efter smag
Sådan gør du
På en tykbundet pande varmes olien op til høj varme.
1 spsk olie
Imens olien varmer op, duppes kammuslingerne helt tørre med køkkenrulle. De krydres herefter med salt og peber på den ene side.
12 kammuslinger, Salt, Peber
Kom nu kammuslingerne på den varme pande og tilbered dem i 1½ - 2 minutter eller til de har fået en god stegeflade. Krydder dem med salt og peber inden de vendes.
Salt, Peber
Kammuslingerne vendes og der tilsættes smør til panden. De tilberedes igen i 1½ - 2 minutter i mens smørret øses over med en ske. Når de er færdige tages de af panden og stilles på en rist. Lad dem trække i et par minutter inden de serveres.