Aspargesene klargøres. Knæk enderne af og skyld dem i koldt vand. Lad dem derefter dryppe af.
500 g grønne asparges
Aspargesene smøres ind i olie, og grilles efterfølgende ved høj varme i ca. 5 minutter. Når aspargesene er kølet af, skæres de i stykker á ca. 2 cm.
2 spsk olivenolie
Den røde peber grilles ligeledes på grill eller på gasblus til skallen er blevet sort. Peberfrugten kommes derefter i en plastikpose og lukkes. Lad den trække 5 minutter. Fjern derefter skal og kerner. Skær peberfrugten i tern.
1 rød peberfrugt
Cherrytomaterne skylles i koldt vand og deles derefter i kvarte.
6 cherrytomater
Rødløget skæres i tynde bøde. Find en stor skål frem og kom derefter asparges, rød peber, rødløg, oliven, tomater samt oregano i. Bland det sammen.
1 rødløg, 250 g oliven, 1 spsk frisk oregano
Hæld dressingen over grøntsagerne og blande det hele. Slut af med at drysse fetaost i små stykker hen over.
100 g feta
Noter
1. Grill - Har du ikke en grill til rådighed kan du stege dine asparges på en grillpande på komfuret. Peberfrugterne kan du grille i ovnen med grillfunktionen til skallen bliver sort.2. Forberedelse - Du kan grille asparges og peberfrugt på forhånd og også lave dressingen i god tid. Så er det bare at blande det hele sammen inden servering.3. Servering - Server salaten som tilbehør til grillmad, den passer godt til både kød, fisk og fjerkræ.