Lækker forret med varmrøget laks på ristet brød sammen med creme fraiche og syltede rødløg. Den er skøn forud for en lækker middag til nytår eller andre festlige lejligheder eller som en let frokost.
Stik eventuelt brødskiverne ud med en stor udstikker eller et glas hvis du vil have dem runde. Steg brødskiverne i smør på panden på begge sider til de er gyldne og let sprøde i overfladen. Lad dem køle lidt af.
4 skiver franskbrød, 20 g smør
Smør de ristede brødskiver med en god skefuld creme fraiche.
1 dl creme fraiche
Lad de syltede rødløg dryppe af på et stykke køkkenrulle, og læg dem derefter hen over creme fraichen.
80 gram syltede rødløg
Del laksen i mindre stykker, og fordel den ovenpå løgene.
200 g varmrøget laks
Slut af med at pynte med frisk dild, og krydder med salt og peber inden servering.