Nemme og lækre laksebagels med flødeost, syltede rødløg og agurk. Det er skøn frokost, og de kan tages med i madpakken, men de er også lækre som nem hverdagsmad.
Skær dine bagels over, og rist dem eventuelt kort på brødristeren.
4 bagels
Smør både over- og underbollen med flødeost.
150 g flødeost
Læg salaten på underbollen, og læg skiver af laks ovenpå. Kom herefter agurk skåret i tynde skiver på sammen med dildkviste.
50 g feldsalat, 200 g koldrøget laks i skiver, ½ agurk, ½ dl frisk dild
Lad rødløgene dryppe af på et stykke køkkenrulle, og læg dem derefter over på dine bagels inden du lægger overbollen på, og lukker dem.
100 g syltede rødløg
Nu er de klar til servering, eller de kan sættes på køl indtil de skal spises.
Noter
Opbevaring - Hvis du skal opbevare dine samlede bagels eller have dem med i madpakken, så anbefaler jeg at du pakker dem ind i husholdningsfilm enkeltvis.Bagels - Du kan købe færdige bagels i mange supermarkeder, men de er nemme at lave selv, og så smager de meget bedre. Prøv vores opskrift på Bagels eller Fuldkornsbagels.