Opskrift på tigerrejer på grillGrillede tigerrejer er skøn sommermad. Server dem som en skøn forret, frokost eller en let aftensmad med grøntsager og et godt brød til. Rejerne grilles og pensles med en sød, syrlig og lidt stærk marinade, som hele familien elsker.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 4personer
Udstyr
8 bambusspyd
Ingredienser
350gtigerrejer
Marinade til tigerrejer:
4spskolivenolie
1spskflydende honning
1citron, skallen heraf samt saft fra ½
2fedhvidløg, revet fint
½tsksalt, eller efter smag
½tskrøget paprika
¼tskpeber
1spskfrisk persille, hakket fint
½tskchiliflager
Sådan gør du
Grillen forvarmes til ca. 200 grader sat op til direkte og indirekte varme.
Alle ingredienserne til marinaden bladens grundigt sammen i en lille skål og piskes sammen til honningen er opløst.
Kom rejerne på bambusspyd og pensel dem med marinaden.
Nu placeres rejespydene over på den forvarmede grill over direkte varme. Grill dem 4-5 minutter på hver side.
Pensel rejespydende med marinade løbende imens de er over den direkte varme. Når de er færdige, flyttes de færdige rejespyd til indirekte varme, så de kan holde sig varme imens de sidste spyd grilles færdige.
Når alle rejespyd er færdige er de klar til servering.