Start med at lave farsen til kebabspydene. Hak persille, løg, chili, ingefær og hvidløg fint og bland det sammen med kødet og krydderierne. Rør farsen godt sammen, brug evt. røremaskinen. Stil farsen koldt mens du laver dejen til fladbrødene.
Opløs gæren i vandet og tilsæt salt. Tilsæt ølandshvedemelet, og herefter hvedemelet lidt af gangen indtil dejen her den rette konsistens. Den skal være blød og stadig en lille smule klistret. Ælt herefter dejen godt - ca. 10 min på maksimum hastighed på røremaskinen. Herefter stilles dejen overdækket og hæver ca. 30 min. I mens formes kebabspydene.
Farsen deles i 6 lige store dele, og fordeles rundt om grillespyd. Det er nemmest hvis farsen er godt kold, og du fugter dine hænder i koldt vand. Herefter grilles spydene ca. 4-6 minutter på hver side, eller til farsen er gennemstegt. Spydene kan let gå i stykker hvis de grilles direkte på grillristen, så pak i stedet et par mursten eller fliser ind i stanniol, og placer spydene herpå, så de ikke rører risten.
Nu skal fladbrødene bages: Tag en lille håndfuld dej, og rul den ud på et meldrysset bord. Tykkelsen skal være ca. 2 mm. Brødene grilles på grillristen (alternativt på en tør pande). De skal ikke have meget mere end 30-45 sekunder på hver side, og skal gerne boble lidt op når de bages.
Nu er der kun tilbage at fylde fladbrødene, vi synes det smager fantastisk med en lækker salat af agurk, tomat og løg med lidt balsamico på, og en god tzatziki. Men det er kun fantasien der sætter grænserne for hvad man kan fylde i.