Nem og lækker dip eller dressing, som kan spises til alt fra klassiske chips til sprøde pommes frites, stegt kylling eller fisk. Den er fyldt med lækre friske krydderurter, og har en skøn balance med fedme og syrlighed.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 5 minuttermin
Samlet tid 10 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
1 ½dlgræsk yoghurt, eller creme fraiche
½dlmayonnaise, Hellman's eller tilsvarende
1fedhvidløg
3spskpurløg
3spskpersille
3spskdild
1 ½tskløgpulver
1spskcitronsaft, eller efter smag
1 ½tsksukker
1tsksalt, eller efter smag
Peber, efter smag
Sådan gør du
I en skål kommes græsk yoghurt samt mayonnaise.
1 ½ dl græsk yoghurt, ½ dl mayonnaise
Hak purløg, persille samt dild fint og kom det i skålen sammen med fintrevet hvidløg. Tilsæt løgpulver, citronsaft, sukker, salt samt peber. - Tilsæt mere hvidløg hvis der skal være lidt mere bid i dressingen.