Svampede snegle med lækkert fyld af tomatsauce, skinke og ost. Dejen er luftig og fyldet smager skønt. Vores børn er vilde med at få dem med i madpakken eller på udflugter.
Forb. tid 45 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Hævetid 1 timet30 minuttermin
Samlet tid 2 timert30 minuttermin
Antal 16pizzasnegle
Ingredienser
1æg
185gletmælk
25ggær, eller 6 g. tørgær. Hvis man bruger tørgær, blandes det i melet
Bland æg og mælk sammen, og udrør gæren heri. Tilsæt sukker og salt, og til sidst bageenzym og mel, og ælt dejen i 5 minutter på røremaskinen. Tilsæt det blød smør i tern, og ælt dejen yderligere 15-20 minutter indtil den er glat og smidig og slipper røreskålen. Dejen skal være meget klistret!
1 æg, 185 g letmælk, 25 g gær, 10 g sukker, 6 g salt, 2,5 g Bageenzym (reklamelink), 300 g hvedemel, 50 g smør
Kom egen i en skål smurt med lidt smør, og lad den hæve til dobbelt størrelse. Det tager 1-1,5 timer.
Opvarm ovnen til 200 grader almindelig over- og undervarme.
Drys bordpladen med rigeligt mel, og rul dejen ud til et rektangel på cirka 40x40 centimeter. Smør dejen med tomatsauce og drys med skinkestrimer, revet ost og oregano. Rul dejen fra den ene kant til en lang pølse.
½ portion pizzasauce, 200 g skinke, 200 g revet mozzarella, Oregano
Skær pølsen i skiver på cirka 2,5 cm og læg pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad sneglene hæve i cirka 30 minutter mens du varmer ovnen op til 200 grader.
Bag pizzasneglene i cirka 15 minutter ved 200 grader almindelig over- og undervarme.
Lad dem køle af på en rist og server dem, eller opbevar dem i køleskabet indtil de skal i madpakken.