Lækker og nem snack eller lille forret, der består af en bagt brie og lækre stænger af butterdej til at dyppe i den bløde brie. Den smager skønt, er nem at lave, og så pynter den smukt på bordet.
Rul den ene plade butterdej ud, og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg brien midt på butterdejen.
2 ruller butterdej, 1 brie
Kom pesto på butterdejen rundt om brien, og smør det ud til kanten med en ske eller en smørrekniv. Fordel herefter skinken ovenpå pestoen.
3 spsk grøn pesto, 6 skiver parmaskinke
Rul den anden plade butterdej ud, og læg den som et låg ovenpå, så kanterne flugter med den butterdej i bunden. Skær nogle diagonale snit hen over brien, og rul dejen til siden, så brien bliver fritlagt. Skær et ternet mønster i toppen af brien.
Skær skrå snit i butterdejen hele vejen rundt om brien, så du får nogle lange bånd fra brien og ud til kanten. Sno herefter hver enkelt bånd et par gange rundt, så du får de fine snoede butterdejsstænger.
Hæld olie og honning på toppen af brien sammen med knust hvidløg, salt, peber og frisk rosmarin.