Opskrift på pizza med oksekød og baconHelt klassisk pizza med en lækker tomatsauce, ost, oksekød og peberfrugt. Helt efter bogen, uden for mange ingredienser, men stadig med masser smag.
Pizzadejen laves som beskrevet i opskriften i ingredienslisten. Når dejen er klar, formes den ud til pizzastørrelse. Dejen giver 3-4 pizzaer alt efter størrelse.Brug durummel på bordet når du former dine deje, så hænger den ikke fast.
1 portion pizzadej, Durummel
Den røde peberfrugt skylles, renses for kerner og skæres i tynde strimler. Løget pilles og skæres i tynde skiver.
1 rød peberfrugt, 1 løg
Pizzasaucen fordeles derefter ud over ud over bundene.
3 dl pizzasauce
Mozzarallaen skæres i mindre stykker, og fordeles på pizzaerne, efterfulgt af parmesanen.
150 g frisk mozzarella, 100 g parmesan
Fordel derefter små stykker oksekød ud over pizzaerne.
300 g hakket oksekød
Fordel lidt rød peberfrugt og løg ud over hver pizza.
Drys til sidst pizzaerne med hver ca. 1 tsk tørret oregano og et drys salt.
4 tsk tørret oregano, Salt
Derefter skal pizzaerne bages en af gangen på en varm bagesten eller bageplade i ovnen eller på grillen ved 250-275 grader. Den skal have ca. 8-10 minutter men hold godt øje med den. I en varm pizzaovn skal den have 2-4 minutter alt efter temperatur, husk at vende den jævnligt.