Opskrift på pizza med oksekød og baconHelt klassisk pizza med en lækker tomatsauce, ost, oksekød og bacon. "Less is more" siger man, og det er helt rigtig. Ikke så mange ingredienser, men kombinationen fro os kødelskere er bare helt perfekt!
Pizzadejen laves som beskrevet i opskriften i ingredienslisten. Når dejen er klar, formes den ud til pizzastørrelse. Dejen giver 3-4 pizzaer alt efter størrelse.
1 portion pizzadej
Baconskiverne skæres over og forsteges let på en pande, lad dem dryppe af for fedt og stil dem til siden. - Grunden til at man gør dette er at mindske mængden af væsken på den færdige pizza.
200 g bacon
Pizzasaucen fordeles derefter ud over ud over bundene.
3 dl pizzasauce
Mozzarallaen skæres i mindre stykker, og fordeles på pizzaerne, efterfulgt af parmesanen.
150 g frisk mozzarella, 100 g parmesan
Fordel derefter små stykker oksekød samt skiver af bacon ud over pizzaerne.
300 g hakket oksekød
Drys hver pizza med ca. 1 tsk tørret oregano og et drys salt.
4 tsk tørret oregano, Salt
Derefter bages pizzaerne en af gangen på en varm bagesten eller bageplade i ovnen eller på grillen ved 250-275 grader. Den skal have ca. 8-10 minutter men hold godt øje med den. I en varm pizzaovn skal den have 2-4 minutter alt efter temperatur, husk at vende den jævnligt.