Opskrift på lækre smagsfulde panerede vegetarbøffer af revet selleri
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 40 minuttermin
Samlet tid 50 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
500gknoldselleri, revet groft
3stkæg
1stkløg, revet groft
1fedhvidløg, fint revet
1dlrasp
½dlmozzarella, fint revet
½dlparmesan, fint revet
2spsksalt, eller efter smag
½tskpeber, stødt
Panering:
2stkæg, sammenpisket
1,5dlrasp, eller pankorasp
Tilberedning:
2spsksmør, til stegning
2spskolie, til stegning
Sådan gør du
Bland alle ingredienser til selv bøfferne i en skål og rør dem grundigt sammen.
Slå de 2 æg til paneringen ud en en dyb tallerken og kom også rasp til paneringen i en dyb tallerken.
Form 4 bøffer ud af farsen. De kan godt føles lidt løse i det, så håndter dem forsigtigt.
Find en stor pande frem og smelt smørret sammen med olie ved middel varme.
Selleribøfferne vendes derefter først i æg og derefter i rasp. Overfør bøfferne til den varme pande og steg dem ved middellav varme i ca. 20 min på hver side.
Når bøfferne er færdigstegte og gyldne og sprøde er de klar til servering.