Start med at rengøre kyllingerne grundigt. Fjern rester af fjer og indmad.
Kom rigeligt med salt ind i kyllingerne. Vask citronerne og skær dem i halve. Kom dem ind i kyllingerne sammen med hvidløg.
Smør kyllingerne ind i olivenolie, fordel krydderiblandingen over kyllingerne og masser det godt ind.
Forvarm grillen til 180 - 200 grader. Kyllingen skal tilberedes ved indirekte varme.
Kom kyllingerne på rotisseriet. Jeg plejer at snøre kyllingerne med noget madsnor, bare for at holde lidt mere sammen på dem. Kom rotisseriet i den forvarmede grill. Placer en drypbakke under kyllingerne og start rotisseriet.
Grill kyllingerne i 45 - 70 minutter, eller til kernetemperaturen er 75 grader.
Holdt godt øje med temperaturen på kyllingerne, den må absolut ikke være rosa, men der er heller ikke noget mere kedeligt end tør kylling, så det er vigtigt at man følger godt med undervejs.
Tag kyllingerne af grillen og lad dem hvile i 15 minutter inden de skæres i passende stykker og serveres.