Lækker knasende sprød ristet müsli med mandler, frø og kerner. Denne granola er skøn at spise på morgenmaden hvis du for eksempel spiser skyr, yoghurt eller en sund smoothiebowl.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 20 minuttermin
Samlet tid 25 minuttermin
Antal 1stort glas
Ingredienser
200ghavregryn
50gmandler
50ggræskarkerner
50ghørfrø
50gsesamfrø
60gakaciehonning
40golie
1tskvaniljepasta
Sådan gør du
Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
Hak mandlerne groft, og kom dem i en skål med alle de andre ingredienser. Bland det hele godt rundt.
200 g havregryn, 50 g mandler, 50 g græskarkerner, 50 g hørfrø, 50 g sesamfrø, 60 g akaciehonning, 40 g olie, 1 tsk vaniljepasta
Fordel det hele på en bageplade beklædt med bagepapir, og sæt pladen i den varme ovn.
Bag din granola i cirka 20 minutter ved 170 grader varmluft til den er gylden og sprød. Vend rundt i granolaen et par gange undervejs, så den bliver jævnt bagt over det hele.