Klassisk forloren hare/farsbrød i airfryer. Det går nemt og hurtigt i airfryeren, og samtidig får du et saftigt farsbrød og selvfølgelig kan du stadig lave den lækre sovs til. Server med kartofler og lidt grønt.
Rør farsen grundigt sammen, til det er blevet jævn og uden klumper.
Form nu et farsbrød ud af farsen, og placer skiver af bacon henover. Placer derefter den forlorne hare på risten i skuffen til din airfryer. Tilsæt vand i bunden af skuffen.
12 skiver bacon, 5 dl vand
Kom skuffen i din airfryen og tilbered nu den forlorne hare ved 180 grader på "Airfry"-funktionen i 30 - 40 minutter, eller til kernetemperaturen er 70 grader. Tilsæt eventuelt mere væske undervejs, hvis det er nødvendigt.
Når kernetemperaturen er nået, tages farsbrødet op og skal nu trække i mens man laver sovsen.
Sovs:
Stegeskyen fra skuffen i airfryeren bringes i kog, tilsæt fløde, kulør samt bouillon og ribsgele. Smag saucen til med salt og peber.