Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Instruction Images
Ernæringsetiket
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bagte æbler med marcipan
Opskrift på bagte æbler med marcipan
Skønne bagte æbler med fyld af marcipan, kanel, smør og brun farin. Det er en nem og virkelig lækker efterårsdessert med æbler, som serveres med en kugle vaniljeis på toppen.
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
4
æbler
50
g
smør
,
blødt
50
g
brun farin
50
g
marcipan
2
tsk
kanel
30
g
hasselnøddeflager
250
g
vaniljeis
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader.
Vask æblerne, og skær eventuelt bunden til, så de kan stå jævnt i et ildfast fad.
Skær toppen af, og fjern kernehuset inden i med en kernehusfjerner.
Riv marcipanen groft og bland den med smør, brun farin og kanel. Fyld marcipanremoncen i midten af æblerne.
Drys hasselnøddeflager på toppen af æblerne.
Bag æblerne i ovnen i cirka 25 minutter eller til de er møre.
Lad æblerne stå og køle ned i 5 minutter, og server så de lune æbler med vaniljeis.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
person
Kalorier:
471
kcal
Kulhydrater:
61
g
Protein:
5
g
Fedt:
25
g
Mættet fedt:
11
g
Flerumættet fedt:
2
g
Enkeltumættet fedt:
10
g
Transfedt:
1
g
Kolesterol:
54
mg
Natrium:
149
mg
Kalium:
429
mg
Fibre:
7
g
Sukker:
50
g
A-vitamin:
681
IU
C-vitamin:
9
mg
Calcium:
133
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere