Opskrift på en skøn måde at lave æg og bacon i ovnen på. Disse små æggemuffins er perfekte til morgenmad eller brunchbordet. Det er en børnevenlig ret, som hele familien elsker, og så er den hurtig og nem at lave.
Forb. tid 4 minuttermin
Tilb. tid 16 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 4stk
Udstyr
Muffinsform
Ingredienser
4 æg
4 skiverbacon
Salt, eller kryddersalt
Peber
1spskpurløg
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Læg baconskiverne rundt i kanten i muffinsformene. Sæt dem i ovnen i 8 minutter til baconen er let gylden. Tag formen ud.
4 skiver bacon
Så et æg ud midt i hver muffinsform, så baconen omkranser ægget. Kom lidt salt og peber på toppen.
4 æg, Salt, Peber
Bag dine muffins i cirka 8 minutter yderligere til hviden er akkurat fast, mens blommen stadig er lidt blød.
Tag de færdige æggemuffins ud af formen, drys med hakket purløg, og server straks.