Opskrift på risalamande vaflerNemme og lækre sprøde vafler, som du kan lave med rester af risalamande. De smager godt med kirsbærsovs eller din favoritmarmelade og flormelis.
Bland risalamande sammen med æg og hvedemel, og rør det hele sammen til en jævn dej.
500 g risalamande, 2 æg, ½ dl hvedemel
Varm vaffeljernet op og kom lidt smør på for at dejen ikke hænger fast. Fyld ca. 1 dl dej i pr vaffel. Bag vaflerne ved middel varme til de er gyldne og lækre. Pas på med at åbne vaffeljernet for tidligt, da vaflen nemt kan gå i stykker før den er færdigbagt. Vaflerne skal bage cirka 4-5 minutter ved middel varme i mit vaffeljern.
Smør til stegning
Læg vaflerne på en rist efterhånden som de bliver færdigbagte, og fortsæt til du har brugt alt dejen.
Server vaflerne med kirsebærsovs eller flormelis og syltetøj.
Noter
Vafler med risengrød - Du kan lave de samme vafler med rester af risengrød. Tilsæt da 2 spsk. vaniljesukker til opskriften eller alternativt almindeligt sukker og vanilje.