Opskrift på mynte-chutney med korianderLækker og spicy chutney, som er dejlig at servere som dip til pakora, onion bhajis eller samosaer. Den er også lækkert tilbehør til en indisk curry eller som tilbehør til kød fra grillen.
Kom koriander og mynteblade i en minihakker eller blender sammen med chili. Start eventuelt med halvdejen af chilien, hvis du vil kunne justere styrken løbende.
Kom lidt vand i, indtil konsistensen er som du ønsker den. Denne chutney skal ikke være for tynd, men den skal lige være lidt flydende.
1 spsk vand
Smag din chutney til med salt, sukker, limesaft og eventuelt mere chili.
Noter
Styrke
Der er stor forskel på styrken af chilier, og også på hvor stærkt vil gerne vil have sådan en chutney. Kom derfor gerne chili i lidt af gangen. Vi laver den også nogle gange helt uden chili for at gøre den lidt mere børnevenlig, og så kommer vi måske lidt mere ingefær i, det har også en god styrke.