Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Lakseruller med hytteost og avocado
Opskrift på lakseruller med hytteost og avocado
Små ruller med laks, hytteost, rucola og avocado i en blød tortillapandekage. De er nemme at lave, og så er de skønne som både frokost og forret.
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
0
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
2
tortillapandekager
50
g
rucola
,
eller anden salat
100
g
hytteost
100
g
koldrøget laks
,
i tynde skiver
1
avocado
½
dl
dild
Salt
Peber
Sådan gør du
Smør tortillapandekagerne med hytteost. Krydder med salt og peber.
2 tortillapandekager,
100 g hytteost,
Salt,
Peber
Læg rucolasalaten ovenpå.
50 g rucola
Fordel skiver af laks oven på salaten.
100 g koldrøget laks
Del avocadoen og fjern stenen. Skær avocadoen i tynde stave, og fordel ovenpå laksen. Drys med frisk dild.
1 avocado,
½ dl dild
Rul pandekagerne stramt sammen, og læg dem i køleskabet hvis de ikke skal serveres med det samme.
Inden servering skæres rullerne i skiver på cirka 1 ½ cm i tykkelsen. Anret skiverne på et fad med lidt salat og citron og server.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
person
Kalorier:
189
kcal
Kulhydrater:
14
g
Protein:
10
g
Fedt:
11
g
Mættet fedt:
2
g
Flerumættet fedt:
2
g
Enkeltumættet fedt:
6
g
Kolesterol:
10
mg
Natrium:
400
mg
Kalium:
471
mg
Fibre:
4
g
Sukker:
2
g
A-vitamin:
1391
IU
C-vitamin:
18
mg
Calcium:
97
mg
Jern:
2
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere