Opskrift på pastasalat med pesto og kyllingNem og lækker salat med pasta, kylling, soltørrede tomater, pesto, pinjekerner og masser af grønt. Den er lækker som et helt måltid på travle dage, og helt perfekt i madpakken til både børn og voksne.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl den herefter i koldt vand og lad den køle af. Vend den afkølede pasta sammen med grøn pesto og krydres med salt og peber. Mens pastaen koger, klargøres de andre elementer.
500 g pasta, 180 g grøn pesto
Skær kyllingen i mundrette stykker.
300 g kyllingebryst
Vask salaten godt og skær eller bræk den i mundrette stykker. Skær peberfrugt og agurk i tern. Del cherrytomaterne i kvarte.
75 g grøn salat, 1 rød peberfrugt, ½ agurk, 120 g cherrytomater
Skær de soltørrede tomater ud i små tern.
100 g soltørrede tomater
Rist pinjekernerne på en tør pande på middel varme, til de bliver gyldne. Pas på de ikke brænder på!
70 g pinjekerner
Bland pastaen med pesto sammen med kyllingen og alle grøntsagerne i en skål.
Fordel de ristede pinjekerner og stykker af feta ud over pastasalaten, og så er den klar til servering.