Bland æg og mælk sammen, og udrør gæren heri. Tilsæt sukker og salt, og til sidst bageenzym og mel, og ælt dejen i 5 minutter på røremaskinen. Tilsæt det blød smør i tern, og ælt dejen yderligere 15-20 minutter indtil den er glat og smidig og slipper røreskålen. Dejen skal være meget klistret!
Kom egen i en skål smurt med lidt smør, og lad den hæve til dobbelt størrelse. Det tager 1-1,5 timer.
Drys bordpladen med rigeligt mel, og rul dejen ud til et rektangel på cirka 40x40 centimeter. Smør dejen med tomatsauce og drys med skinkestrimer, revet ost og oregano. Rul dejen fra den ene kant til en lang pølse.
Skær pølsen i skiver på cirka 2,5 cm og læg pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad sneglene hæve i cirka 30 minutter mens du varmer ovnen op til 200 grader.
Bag pizzasneglene i cirka 15 minutter ved 200 grader.
Lad dem køle af på en rist og server dem, eller opbevar dem i køleskabet indtil de skal i madpakken.