Kødet renses for sener og pudses fri for fedt. Skær dem ud i 4 bøffer.
Reverse sear metoden, velegnet til træpillegrill:- Forvarm grillen til 130 grader. Placer nyretapperne på grillen ved indirekte varme og tilbered dem til kernetemperaturen er 53 grader det tager ca. 30 minutter . Tag bøfferne af og stil dem til siden. Grillen varmes herefter op til højste varme.- Når grillen er varmet op, smeltes smørret på en pande sammen med hvidløg og rosmarin. Vend bøfferne af nyretap hurtigt i smørret. Krydder dem med salt og peber, og grill dem derefter over direkte varme på grillen i 3-4 minutter, eller til den ønskede kernetemperatur er nået.Lad dem derefter trække i 5 - 10 minutter, før de skæres ud og serveres.
Tilberedningen på gasgrill og kulgrill direkte varme:- grillen varmes op til høj varme. På en pande smeltes smørret og der tilsættes rosmarin samt hvidløg. Bøfferne vendes hurtigt rundt i det smeltede smør. De krydres med salt og peber, hvorefter de grilles over direkte varme 3-4 minutter på hver side eller til den ønskede kernetemperatur er nået.- Tag bøfferne af grillen og lad dem trække utildækket i 5 - 10 minutter inder de skæres ud og serveres.
Det er vigtigt at man ikke overtilbereder nyretapper, da de bliver seje og kedelige. Hvis man sigter efter en kerne temperatur på 54 - 56 grader, skulle det gerne blive et godt resultat.Husk også at skære på tværs af fibrene i kødet når det skæres ud, ellers bliver det sejt at spise.