Kakao er skønt til børnefødselsdagen sammen med boller og kage, eller efter en dag i sneen på en kold vinterdag. Server din kakao med flødeskum og miniskumfiduser for at gøre den ekstra luksus og lækker.
Forb. tid 2 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 12 minuttermin
Antal 4kopper
Ingredienser
1Lsødmælk
4spskrørsukker
4spskkakao
Topping
2 ½dlpiskefløde
miniskumfiduser
Sådan gør du
Kom mælk, kakao og sukker i en gryde, og pisk det hele sammen.
1 L sødmælk, 4 spsk rørsukker, 4 spsk kakao
Opvarm kakaoen til lige under kogepunktet. Den skal være meget varm, men skal ikke koge.
Pisk i mens fløden til en let flødeskum.
2 ½ dl piskefløde
Fyld din kakao i kopper, og server med flødeskum, miniskumfiduser og eventuelt et ekstra drys kakao på toppen.
miniskumfiduser
Noter
Ingrediensnoter
Mælk - Vi bruger sødmælk til kakao, for det synes vi giver den mest cremede og lækre kakao, men du kan selvfølgelig også bruge andre slags mælk.Kakaopulver - Det skal være rigtig kakao, altså den man også bruger når man skal bage. Den er en smule bitter, og derfor skal den balanceres med sukker når man laver kakaodrik.Sukker - Vi bruger her rørsukker, men almindeligt hvidt sukker kan også sagtens bruges.
Servering
Server kakaoen med det samme sammen med letpisket flødeskum og skumfiduser.