Lækre syltede svampe, som kan spises til vinterens gryderetter, kødretter eller vildt. Det er en dejlig måde at konservere nogle af efterårets dejlig kantareller på, så de kan gemmes mange måneder.
Forb. tid 0 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 10 minuttermin
Antal 1glas
Ingredienser
150gkantareller
1dlsukker
1dlvand
1dlklar eddike
8peberkorn
1spskgule sennepsfrø
½tsksalt
Sådan gør du
Rengør dine kantareller grundigt med en børste, og skyl dem eventuelt hvis det er nødvendigt.
150 g kantareller
Kom sukker, vand, eddike, salt, peberkorn og sennepsfrø i en gryde, og kog det op.
1 dl sukker, 1 dl vand, 1 dl klar eddike, 8 peberkorn, 1 spsk gule sennepsfrø, ½ tsk salt
Kom svampene i den kogende syltelage, og giv dem et opkog. Hvis der ligger skum på toppen, fjernes det med en ske. Hæld derefter kantareller med lagen på et skoldet sylteglas der er skyllet i spiritus eller atamon, og luk straks låget.