Opskrift på nemme og sunde bananpandekager. De er lavet helt uden hvedemel og sukker, men med havregryn og æg. Derfor er de mættende og sammen med lidt skyr og frisk frugt er det et skønt morgenmåltid for både børn og voksne.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 10stk
Ingredienser
2bananer
3æg
1dlhavregryn
1tskbagepulver
½tskvaniljepasta, alternativt kanel eller kardemomme
1knspsalt
10gsmør, til stegning
Sådan gør du
Mos bananerne godt med en gaffel.
2 bananer
Kom æg, havregryn, bagepulver, vanilje og salt i, og rør dejen sammen med gaflen.
3 æg, 1 dl havregryn, 1 tsk bagepulver, ½ tsk vaniljepasta, 1 knsp salt
Varm en pande op til middel varme, og smelt lidt smør på panden.
10 g smør
Kom cirka ½ dl dej på panden til hver pandekage - du kan godt bage 3-4 stk. samtidig afhængig af hvor stor pande du bruger.
Steg pandekagerne et par minutter på hver side til de er gyldne og gennembagte.
Server for eksempel med skyr eller honning, frisk frugt og hakket chokolade.