Nem og lækker hjemmelavet karamelsauce med salt til is eller dessert. Lav den i god tid og opbevar den i køleskabet. Den er lækker i både kager, desserter eller som topping på is.
Forb. tid 0 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 10 minuttermin
Antal 2glas
Ingredienser
180gsukker
50gsmør
2,5dlpiskefløde
1tsksalt
Sådan gør du
Smelt sukker i en gryde ved lav varme. Kom smør i og lad det smelte helt.
180 g sukker, 50 g smør
Når karamellen har en lækker brun farve, kommes piskefløden i, og saucen koges op.
2,5 dl piskefløde
Lad saucen koge et par minutter under omrøring og tag den så af varmen. Tilsæt salt smag evt. om du synes den behøver mere salt. Hæld saucen på et glas og lad den køle af inden den stilles på køl.