Opskrift på peberfrugter i oliePeberfrugter i olie er en skøn lille ret, som kan serveres som tilbehør til et stykke kød eller som en tapasret på tapasbordet. Det er nemt at lave, og så smager det bare forrygende godt. Tilmed ser det smukt ud med de gule og røde farver.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 1 timet
Samlet tid 1 timet5 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
2røde peberfrugter
2gule peberfrugter
1,5dlolivenolie
Sådan gør du
Vask peberfrugterne, og fjern kernerne. Skær dem derefter i strimler.
Kom olien i en gryde og tilsæt strimlerne af peberfrugt. Tænd for blusset og lad det småsimre under låg ved middellav varme indtil peberfrugterne er godt møre. De skal have cirka 1 times tid.
Efter en time kommes det i en skål og serveres. Peberfrugterne kan serveres både varme og kolde. Vi foretrækker dem afkølede, og laver dem derfor ofte i god tid.