Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Panna cotta med hvid chokolade og hindbærcoulis opskrift
Hvid chokolade-panna cotta med syrlig hindbær på toppen
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Køleskab
2
timer
t
Samlet tid
2
timer
t
20
minutter
min
Antal
6
personer
Ingredienser
Panna cotta med hvid chokolade:
3
blade
husblas
5
dl
piskefløde
1
tsk
vaniljepasta
40
g
sukker
100
g
hvid chokolade
,
finthakket
Hindbærcoulis:
200
g
hindbær
,
frosne
40
g
flormelis
1
tsk
vaniljepasta
2
spsk
vand
Sådan gør du
Panna cotta:
Læg husblassen i blød i koldt vand i minimum 5 minutter.
Kog fløden op med vanilje og sukker. Lad fløde simre et par minutter og tag den så af varmen.
Vrid husblassen for overskydende vand, og smelt så husblassen i den varme fløde.
Vend herefter den hakkede hvide chokolade i, og rør indtil den er helt smeltet.
Hæld panna cotta-massen på glas og sæt dem i køleskabet i minimum 2 timer.
Hindbærcoulis:
Mens panna cottaen er på køl laves hindbærcoulis'en.
Kom alle ingredienser i en gryde og kog op. Lad hindbærene koge et par minutter under låg, og blend så med en stavblender til en jævn coulis.
Sæt din hincbærcoulis på køl indtil servering.
Servering:
Ved servering anrettes 2 spsk. hindbærcoulis på toppen af hver panna cotta.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
portion
Kalorier:
455
kcal
Kulhydrater:
30
g
Protein:
4
g
Fedt:
36
g
Mættet fedt:
22
g
Kolesterol:
118
mg
Natrium:
48
mg
Kalium:
161
mg
Fibre:
2
g
Sukker:
26
g
A-vitamin:
1236
IU
C-vitamin:
9
mg
Calcium:
96
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere