Opskrift på nem og lækker pastaret med kylling og bacon i en cremet flødesauce. Det er en pastaret hele familien elsker herhjemme, og du kan nemt skifte broccoli ud med jeres favoritgrøntsag.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 20 minuttermin
Samlet tid 30 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
2spskolivenolie
150gbacon, skåret i små tern
1løg, skåret i små tern
3fedhvidløg, hakket fint
500gkyllingebryst, skåret i mundrette bidder
3dlpiskefløde
1dlvand
1hønsebouillonterning
1dlparmesan, fint revet
1tsksalt
Peber, efter smag
1tsksukker
1tsksød fransk sennep
½citron, saften heraf
½dlfrisk persille, fint hakket
1broccoli, delt i små buketter
400glinguine, eller anden pasta
Sådan gør du
En stor gryde med velsaltet vand bringes i kog til pastaen.
I en anden gryde eller stor sautérpande varmes olien op og baconen svitses til den er gylden. Kom løg og hvidløg i og svits det sammen med baconen til løgene bliver klare.
Ternene af kyllingekød tilsættes og svitses med i et par minutter.
Kom fløde, vand, bouillon, parmesan, salt, peber, sukker, sød fransk sennep, samt citronsaft og persille. Bring saucen i kog og skru ned for varmen så saucen simrer.
Pastaen koges efter anvisningerne på posen i det velsaltede vand.
Når pastaen næsten er kogt færdig kommes broccolibuketterne i saucen og koges med. Smag saucen til med salt og peber.
Den nu kogte pasta hældes i et dørslag så vandet drænes. Kom den kogte pasta op i saucen og vend det hele godt rundt.
Server anrettet i tallerkener eller i panden så folk selv kan tage ved bordet.