Her får du vores opskrift på en lækker og smagsfuld ret lige som du kender den fra den lokale Kinesiske take away. De smager rigtig godt, og tager under en halv time fra du starter til der står mad på bordet.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
400gæggenudler
1gulerod
1rød peberfrugt
1løg
150ggrønne bønner
250gbroccoli
4fedhvidløg
1spskfrisk ingefær
4spskolie
Sauce
5spsksoya sauce
2spskoyster sauce
1 ½dlgrøntsagsbouillon
2spskbrun farin
2spsklimesaft
1 ½spsksesamolie
Sådan gør du
Start med at forberede saucen. Alle ingredienserne kommes i en skål og piskes sammen. Smag det til og stil det til siden.
Grøntsagerne forberedes. Guleroden skælles og skæres i tynde strimler. Løget pilles, deles i 2 og skæres i tynde skiver. Peberfrugten renses for kerner og skæres derefter i tynde strimler. Broccolien deles i mindre buketter.
1 gulerod, 1 rød peberfrugt, 1 løg, 250 g broccoli
Pil hvidløgsfedene og hak dem. Den friske ingefær skrælles med en ske og den rives fint.
4 fed hvidløg, 1 spsk frisk ingefær
I en gryde bringes vand i kog, og æggenudlerne kommes i. Kog dem efter anvisningerne på posen. Når de er færdige hældes de op i en si eller et dørslag. Lad vandet dræne fra.
400 g æggenudler
Samtidig med at nudlerne koges, varmes olien op i en stor pande eller i en wok. Ved høj varme svitses nu først gulerødderne et minuts tid, derefter tilsættes peberfrugterne og svitses med i et par minutter.
4 spsk olie
Kom de grønne bønner, samt den fintrevne ingefær og hvidløg i panden og svits det med i et minuts tid. Tilsæt broccolibuketterne og svits dem med i et par minutter.
150 g grønne bønner
Kom de forkogte nudler i panden og skru lidt ned for varmen tilsæt saucen og vend nu det helt forsigtigt rundt, så saucen fordeles. Varm retten igennem, smag den til, og server den straks.