Stykker af marcipankonfekt med nougat indeni formet som små juletræer, der er pyntet med chokolade og krymmel. De smager skønt og så er de nemme at lave. Børnene kan sagtens hjælpe til med denne opskrift, og større børn kan lave dem selv.
Forb. tid 20 minuttermin
Tilb. tid 0 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 16stk
Ingredienser
200gmarcipan
100gblød nougat
100gmørk chokolade
Krymmel
Sådan gør du
Del marcipanen i 2 dele, og form dem til 2 rektangler, der er cirka 4 cm høje og 5 mm tykke.
200 g marcipan
Skær nougaten i tynde skiver (brug en ostehøvl), og fordel den ovenpå det ene stykke marcipan. Læg det andet stykke marcipan ovenpå.
100 g blød nougat
Skær nu konfekten i trekantede stykker, så du får en masse trekantede juletræer på cirka 4 cm. Begynd i en af de korte ender på rektanglet, og skær hele tiden på skrå den modsatte vej hver gang, så du får trekantede stykker.
Smelt chokoladen i et vandbad, og pensel hvert juletræ med chokolade.
100 g mørk chokolade
Pynt juletræerne med krymmel.
Krymmel
Opbevar konfekten køligt i en tætsluttende beholder eller kagedåse.