Nem opskrift på ovnstegt sprød kalkunbacon. Det er nemt og hurtigt at lave bacon på denne måde, hvad enten du skal bruge den til morgenmaden eller i en lækker sandwich.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 8skiver
Ingredienser
8skiverkalkunbacon
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader almindelig over- og undervarme.
Placer skiverne af kalkunbacon på en bageplade beklædt med bagepapir.
8 skiver kalkunbacon
Steg baconskiverne i ovnen i cirka 15 minutter til de er gyldne og sprøde.
Læg de færdigstegte baconskiver på køkkenrulle eller fedtsugende papir, og server straks.
Noter
1. Stegning - Det er vigtigt kun at lægge kalkunbaconen i et lag på bagepladen. De må altså ikke lappe ind over hinanden for at sikre at de alle bliver sprøde og lækre.2. Servering - Du kan bruge den sprøde bacon til morgenmad eller brunch, i sandwick, som knas på din suppe eller lige der hvor du har lyst.