Opskrift og fremgangsmåde til tilberedning af frosne torpedo-rejer, som også ofte kaldes Ebi rejer eller Tempura-rejer. De er nemme og hurtige at lave, og i airfryeren behøver du ikke meget fedtstof for at få et sprødt resultat.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
16torpedo rejer
1tskolie, på spray
Sådan gør du
Pak de frosne torpedorejer ud af indpakningen, og læg dem i kurven til din airfryer.
16 torpedo rejer
Spray dem med et jævnt, tyndt lag olie, og sæt kurven i airfryeren.
1 tsk olie
Giv de frosne rejer 14-15 minutter ved 205 grader på "Airfry"-funktionen. Hold øje med dem, og vend dem når halvdelen af tiden er gået, for at få en helt jævn stegning.
Når rejerne er sprøde og gyldne, er de klar til servering.
Noter
Airfryer - Denne opskrift er lavet i vores Cosori Dual Blaze airfryer (reklamelink) - Hvis du bruger en anden model, skal tilberedningstiden muligvis justeres, hold godt øje med maden første gang du prøver en ny ret i din airfryer.