1- 2stkroti brød / pitabrød , flækket og skåret i mundrette stykker
3spskolivenolie
Salat
1stkromaine salathoved, brækket i stykker
1stkstor tomat, skåret i grove tern
1/2stkagurk, skåret i tern
1/2stkgrøn peber, skåret i tern
4stkradiser, skåret i skiver
2-3stkforårsløg, skåret i tynde skiver
1dlfrisk persille, hakket fint
salt og peber , efter smag
Dressing
3spskolivenolie
2spskcitronsaft
1fedhvidløg, knust
1tsksumac, kan erstattes af samme mængde revet citronskal
1tskgranatæble sirup, kan erstattes af balsamico eddike
1spskfrisk mynte, hakket fint
Sådan gør du
Alle ingredienserne til dressingen kommes i en skål. Pisk det grundigt sammen og stil det til siden.
Varm olivenolien op på en pande. Steg stykkerne af pitabrød helt sprøde. Når de er færdige stilles de til siden.
Bland alle ingredienserne til salaten i en skål, tilsæt de sprøde stykker brød, hæld dressingen over og bland det hele godt sammen. Server med det samme.