Klassisk sandwich med sprød bacon, lækker frisk salat og solmodne tomater i ristet brød med en lækker mayonnaise, så bliver det ikke meget bedre. Den er god som frokost, i madpakken eller picnickurven eller som en let aftensmad for eksempel med pommes frites til.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 2sandwich
Ingredienser
150gbacon, i skiver
4skiverbrød
2tomater
1hjertesalat
2spskmayonnaise
Sådan gør du
Steg baconen sprød på en pande.
150 g bacon
Imens baconen steger, ristes brødskiverne på en brødrister til de er gyldne og sprøde.
4 skiver brød
Når baconen er færdig tages den af, og lægges på fedtsugende papir.
Skær tomaterne i skive og vask og tør salaten.
2 tomater, 1 hjertesalat
Læg en brødskive på tallerkenen, kom 3-4 skiver af den sprødstegte bacon på efterfulgt af salat og derefter skiver af tomat.
Smør den øverste brødskive med et godt lag mayonnaise og læg den på toppen. Giv sandwichen er let tryk og server den straks eller pak dem ind til senere.