Nem opskrift på proteinrige og sunde amerikanske pandekager lavet med hytteost, æg og havregryn. De er gode som mættende morgenmad, og indeholder både protein og gode fibre der mætter længe.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 20 minuttermin
Samlet tid 25 minuttermin
Antal 12stk
Ingredienser
3dlhavregryn
3dlhytteost
4æg
2tskbagepulver
2tskhonning
1knspsalt
20gsmør, eller olie, til stegning
Sådan gør du
Kom havregryn i blenderen, og giv dem en tur, så de bliver blendet til mel.
3 dl havregryn
Tilsæt hytteost, æg, bagepulver, honning og salt, og blend det hele sammen til du har en jævn dej.
Smelt lidt af smørret på panden, og steg 3-4 pandekager af gangen. De skal steges nogle minutter på hver side til de er gyldne og færdigbagte på begge sider.
20 g smør
Fortsæt med de resterende pandekager, og server dem lune for eksempel med skyr og frisk frugt eller bær.