Find en stor skål frem. kom vand i skålen og tilsæt gæren. Rør til gæren er opløst.
Tilsæt derefter salt, sukker, olie, bageenzym, hvedesur samt maltmel. Pisk det hele grundigt sammen.
Tilsæt derefter havregryn, solsikkefrø, hørfrø og bland det hele godt sammen.
Derefter tilsættes melet, bland det hele grundigt sammen til det har konsistens af meget tyk havregrød.
Dæk derefter skålen til med film og stil på køl til dagen efter eller 8 - 12 timer.
Morgen: Bagetid
En halv time før der skal bages forvarmes ovnen til 210 grader varmluft. Placer en et ildfast fad (Metal-fad) i bunden af ovnen, så du kan lave damp under bagningen.
Tag en bageplade frem og kom bagepapir på.
Tag dejen ud af køleskabet og form 12 - 14 boller af dejen og placer dem på bagepapiret.
Kom 1 dl. vand i det ildfaste fad, så der kommer damp, placer bagepladen midt i ovnen og bag bollerne med varmluft i Ca. 20 minutter eller til de er gyldne.