Lækre brødcroutoner med salt og peber lavet i airfryer. De er skønne som knas i en salat eller som topping på lækre supper. I airfryeren er det både nemt og hurtigt at lave sprøde croutoner af tørt brød.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 15 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
5skiverfranskbrød, eller andet brød
2spskolivenolie
1tsksalt
Peber
Sådan gør du
Skær brødet i små tern.
5 skiver franskbrød
Kom brødternene i en skål og vend dem rundt med olie, salt og peber. Du kan også tilsætte andre krydderier eller krydderurter hvis du har lyst.
2 spsk olivenolie, 1 tsk salt, Peber
Kom brødternene ned i airfryerkurven ovenpå risten. Sæt kurven i airfryeren, og giv croutonerne 10 minutter ved 180 grader på "Airfry"-funktionen. Ryst kurven et par gange undervejs.
Lad croutonerne køle ned og brug dem i salater eller supper.
Noter
Holdbarhed og opbevaring - Hvis dine croutoner er helt tørre, kan de nemt opbevares i et par uger i en lufttæt bøtte eller glas med låg. De skal ikke i køleskabet, så bliver de bløde.Airfryer - Denne opskrift er lavet med vores Cosori Dualblaze airfryer. Bruger du en anden model skal tilberedningstiden muligvis tilpasses. Hold godt øje første gang du prøver en ny opskrift i din airfryer, og giv eventuelt croutonerne et par minutter mere hvis de ikke er helt sprøde.