Nem og lækker grød, hvor bananen giver lidt sødme til grøden. Her er den serveret med skiver af banan, friske hindbær og lidt mørk chokolade, men du kan helt selv vælge hvilken topping du foretrækker.
Forb. tid 0 minuttermin
Tilb. tid 5 minuttermin
Samlet tid 5 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
4dlhavregryn, finvalsede
1Lmælk
1knspsalt
4bananer, halvdelen i grøden, den anden halvdel som topping
100ghindbær
20gmørk chokolade
Sådan gør du
Kom havregryn og mælk i en gryde, og kog det op under omrøring.
4 dl havregryn, 1 L mælk
Lad grøden koge 2-3 minutter under omrøring indtil den har den konsistens du gerne vil have.
Mos halvdelen af bananerne (den anden halvdel skæres i skiver til topping). Tag den færdigkogte grød af varmen, smag til med lidt salt og rør bananmosen i grøden.
4 bananer, 1 knsp salt
Fordel grøden i skåle, og top med skiver af banan, friske hindbær og lidt revet mørk chokolade på toppen.