Opskrift på varm kakaoKakao er skønt til børnefødselsdagen sammen med boller og kage, eller efter en dag i sneen på en kold vinterdag. Server din kakao med flødeskum og miniskumfiduser for at gøre den ekstra luksus og lækker.
Forb. tid 2 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 12 minuttermin
Antal 4kopper
Ingredienser
1Lsødmælk
4spskrørsukker
4spskkakao
Topping
2 ½dlpiskefløde
miniskumfiduser
Sådan gør du
Kom mælk, kakao og sukker i en gryde, og pisk det hele sammen.
1 L sødmælk, 4 spsk rørsukker, 4 spsk kakao
Opvarm kakaoen til lige under kogepunktet. Den skal være meget varm, men skal ikke koge.
Pisk i mens fløden til en let flødeskum.
2 ½ dl piskefløde
Fyld din kakao i kopper, og server med flødeskum, miniskumfiduser og eventuelt et ekstra drys kakao på toppen.