Opskrift på waldorfsalatNem og lækker klassisk salat med bladselleri, vindruer, æbler og valnødder. Lav gerne salaten i god tid, og server den til kød, vildt eller and.
Forb. tid 15 minuttermin
Tilb. tid 0 minuttermin
Samlet tid 15 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
400gvindruer
4stænglerbladselleri
2æbler, syrlige
100gvalnøddekerner
Dressing
2dlcreme fraiche
1spskhonning
1spskcitronsaft
½tsksalt
Peber
1dlpiskefløde
Sådan gør du
Skær vindruerne i halve eller kvarte, alt efter størrelse. Skær bladselleri i tynde skiver og skær æblerne i små tern, de skal ikke skrælles. Hak valnøddekerne groft.
400 g vindruer, 4 stængler bladselleri, 2 æbler, 100 g valnøddekerner
Bland creme fraiche, honning, citronsaft, salt og peber sammen. Pisk fløden til en let flødeskum, den skal ikke være fast, men kun let pisket. Vend flødeskummen i dressingen. Brug gerne en dejskraber og vend det sammen, så du undgår at slå for meget luft ud af dressingen.