Opskrift på risengrød i stegeposeNem metode til at undgå at risengrøden brænder på. Lav den i en stege- eller kogepose, og så behøver du slet ikke røre i grøden, men du kan lave andre ting i mens. Server den med kanelsukker og smørklat.
Forb. tid 0 minuttermin
Tilb. tid 1 timet15 minuttermin
Samlet tid 1 timet15 minuttermin
Antal 3portioner
Ingredienser
2dlgrødris
1lsødmælk
½tsksalt
Sådan gør du
Kom grødris og mælk i en stegepose, og luk posen med en af de klemmer der følger med poserne, eller løst med en elastik.
2 dl grødris, 1 l sødmælk
Læg posen ned i en gryde med kogende vand, og læg låget på gryden. Lad toppen af posen stikke ud under låget.
Lad risengrøden koge i 1 time og 15 minutter. Vandet i gryden skal ikke bulderkoge, men småsimre.
Når tiden er gået, hældes risengrøden over i en skål eller gryde, og salt tilsættes. Rør grøden godt igennem, og så er den klar til servering.
½ tsk salt
Server den varme grød med kanelsukker og smørklat.