Opskrift på medister med bacon i airfryerNem og lækker måde at tilberede airfryer medisterpølse på. Den bliver saftig og lækker indeni, og med sprød bacon udenpå. Server med kartofler og sovs, kartoffelsalat eller dit favorittilbehør.
Prik medisterpølsen et par gange med en gaffel, og vikl herefter baconskiver omkring.
800 g medister, 12 skiver bacon
Kom cirka 1-2 dl vand i bunden af airfryerkurven, og læg medisterpølsen ovenpå risten i kurven.
Sæt kurven i airfryeren, og tænd den på 180 grader med "Airfryer"-funktionen i 30 minutter.
Tjek om baconen er sprød og lækker, eller den skal have 5 minutter mere. Da alle airfryer-maskiner varmer forskelligt, er du nød til at holde lidt øje første gang du prøver en ny opskrift.
Når baconen er sprød, tages kurven ud af airfryeren, og medisterpølsen hviler i 5-10 minutter inden den skæres ud og serveres med dit favorittilbehør.
OBS: Denne opskrift er lavet med vores Cosori Dualblaze Airfryer (reklamelink), bruger du en anden type airfryer, skal tilberedningstiden måske tilpasses. Hold godt øje første gang du prøver en ny opskrift i din airfryer, da alle maskiner varmer forskelligt.