Red velvet halloween cupcakesFlotte røde muffins med flødeoste-frosting, spiseligt blod og farlige knive. Den perfekte kage til halloween, som både børn og voksne elsker at sætte tænderne i.
½dlhindbærmarmelade, eller anden rød marmelade eller sukkergele
12spiselige knive, (reklamelink)
Sådan gør du
Muffins
Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
Pisk blødt smør og sukker rigtig godt sammen med en håndmixer. Pisk herefter et æg i af gangen, og pisk godt efter hvert æg.
60 g smør, 110 g sukker, 2 æg
Bland olie, kærnemælk, vaniljepasta og rød farve sammen, og pisk det i dejen.
80 g olie, 125 g kærnemælk, 1 tsk vaniljepasta, ½ tsk koncentreret rød farve
Bland hvedemel, kakao, bagepulver og salt sammen, og sigt det i dejen. Pisk på lav hastighed indtil dejen er jævn og uden klumper.
200 g hvedemel, 1 spsk kakao, 1 tsk bagepulver, 1 knsp salt
Fordel dejen i muffinsforme, og bag dine muffins i 20 minutter ved 180 grader.
Lad de færdigbagte muffins køle helt ned inden de pyntes med frosting.
Cream cheese frosting
Pisk blødt smør med en håndmixer til det bliver luftigt og hvidt.
100 g smør
Tilsæt flormelis lidt af gangen, og pisk det sammen med smørret. Tilsæt så flødeost, og pisk nogle minutter til frostingen er en god tyk konsistens.
250 g flormelis, 200 g flødeost
Tilsæt vaniljepasta og salt, og pisk det ud i frostingen.
1 tsk vaniljepasta, 1 knsp salt
Fyld frostingen på en sprøjtepose med en stjernetyl, og sprøjt toppingen ovenpå dine muffins.
Pynt
Passér marmeladen igennem en si, så du får alle klumper væk, og kom en lille smule på toppen af hver cupcake. Pynt med en spiselig kniv, og så er dine cupcakes klar til servering.