Opskrift på bagefast kagecremeLækker og nem vaniljecreme til fastelavnsboller, cremesnegle og bagværk med kagecreme, hvor cremen skal bages med i ovnen. Den er nem at lave, og det tager ikke ret lang tid.
Forb. tid 2 minuttermin
Tilb. tid 8 minuttermin
Samlet tid 10 minuttermin
Antal 1portion
Ingredienser
75gsukker
1vaniljestang
2æg
4spskmajsstivelse
5dlsødmælk
Sådan gør du
Kom sukker, korn fra vaniljestangen, æg, maizena (majsstivelse) og mælk i en gryde og pisk det hele sammen.
Kog cremen godt igennem 2-3 minutter over middel varme indtil den tykner og bliver jævn og glat.
Hæld cremen over en i skål eller bøtte og lad den køle ned. Sæt den i køleskabet så den kan sætte sig helt. Læg gerne et stykke husholdningsfilm helt ned ovenpå cremen, så undgår du for meget skind på toppen.
Inden den skal bruges røres den kolde creme godt igennem, og så er den klar til at komme i dit bagværk.