Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Sunde havregrynspandekager
Opskrift på sundere pandekager med havregryn uden mel
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
40
minutter
min
Trækketid
15
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
Antal
12
stk
Ingredienser
Pandekagedej:
5
dl
mælk
225
g
havregryn
3
stk
æg
1
tsk
akaciehonning
,
eller andet sødemiddel
1
tsk
vaniljepasta
1
stk
citron
,
skallen heraf
½
tsk
kardemomme
¼
tsk
salt
Til tilberedning:
25
g
smør
,
til stegning, eller olie
Sådan gør du
Kom havregrynene i en skål, og hæld mælken over. Lad det stå og trække i et kvarter, så havregrynene bliver bløde i mælken.
Efter 15 minutter tilsættes resten af ingredienserne til dejen, og dejen blendes jævn med en stavblender.
Varm en pande op på middel varme, og smelt lidt smør på panden. Fordel lidt af dejen på panden, og steg pandekagerne på begge sider til de er gyldne.
Server dem straks, eller hold dem lune under stanniol mens du steger resten.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
stk
Kalorier:
73
kcal
Kulhydrater:
5
g
Protein:
3
g
Fedt:
4
g
Mættet fedt:
2
g
Kolesterol:
50
mg
Natrium:
98
mg
Kalium:
83
mg
Fibre:
1
g
Sukker:
3
g
A-vitamin:
179
IU
Calcium:
55
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere